Den felande länken

Jag mailade läraren häromdan och beskrev min situation:

Hej *lärarens namn*, min dator har krachat och jag gör allt jag kan för att rädda filmerna och skriva. Jag har dessutom blivit smått knäckt av tempot och uppvisat stressbeteende enligt läkaren.
Jag har fått tag i en dator men den har inte word så jag vill helt enkelt förbereda dig på att det högst sannolikt blir ett kompletteringsarbete du får in. Jag gör så gott jag kan med de förutsättningarna jag har.

Ett dygn senare finns listan ute på ladok. Jag kom i det vi i gymnasiet skulle kalla för "mvg-gruppen", nu är det högsta vi kan få VG så jag får väl kalla det för VG-gruppen. Jag känner mig som den felande länken för jag vet att en i den gruppen bett om att få vara med de som läst längre för att de som läser första inriktningen inte ger henne något (utmaning alltså). Jaha, men jag läser min första inriktning och tycker inte alls att det jag gör är bra. Speciellt inte då jag knappt vet vad jag heter just nu, än mindre har jag koll på mitt arbete. Kul att sitta där och bli totalsågad på mitt arbete. Allt jag satsar på just nu är komplettering. Så lite komplettering som möjligt. Så kommer jag i mv.... VG-guppen. Jippie. Eller inte.

Ifrågasatte läraren och fick svar att det är bra att vi pratar med varandra men att hon tillsammans med övriga examinatorer har ansvar för det. Jo, tjena. Det vet jag väl? Det är ju inte deras självkänsla vi snackar om så vafan spelar det för roll för dem?

Kommentarer
Postat av: malin

Vet inte om det här är upplyftande eller inte, men jag vet ju vem personen i fråga är som bad om det där och hon tyckte det var bra att du var i gruppen för att det alltid blir intressanta och roliga diskussioner när du är med. bara så du vet! Kram!

2009-05-29 @ 16:27:32
URL: http://missvixen.blogg.se/
Postat av: Sara

Åh, det var väl kul att läsa det Malin skrev ovan? Känn ingen extra press för det, ta det bara som en komplimang!
Alla går det lite sämre för någon gång, och det är omständigheterna som sabbar för dig. Det är omständigheterna som är felet, inte du eller det du gör. Fortsätt kämpa, det kommer blir bra!

I helgen blir det pluggpluggplugg. Första tentan på måndag, andra på torsdag. Jag har ingen helg :-)
Kramar!

2009-05-29 @ 21:15:11
URL: http://smuppra.blogg.se/

Dela med dig av dina tankar:
Lite tips:
fet - *din text*
understruken - _din text_


Ditt namn:
♥ Kom ihåg mig ♥

Din mail: (frivillig/publiceras ej)

Din blogg: (frivillig/publiceras)

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg: