Nytt på dejting-fronten!

Med föregående inlägg (Varför har du ingen pojkvän?) i bakhuvudet har jag nu tagit kontakt med den kille jag dejtade sist. Vad ska jag kalla honom? Låt oss kalla honom för F. F och jag satt och pratade här om dagen på msn. Vi pratade om vår relation. Jag har inte velat att vi ska prata om vår relation på msn utan har insisterat på att träffas. Någon tid för detta har varit svår att få tag i, för oss båda. Jag hade från början tänkt säga att jag faktiskt inte känner mig redo för ett förhållande/relation.


Konversation med F


De senaste dagarna har jag däremot känt att jag tyckt om att prata med honom. Jag vill träffa honom och bjöd faktiskt in honom till midsommarfesten (Läs: Svårslaget! och Fotospecial - Midsommar). Han kunde inte komma men vi bestämde oss för att träffas idag. Sagt och gjort. Jag satte mig och berättade för honom om några av de jobbiga stunderna i mitt liv som påverkat mitt sätt att agera. Jag berättade att jag var väl medveten om hur jag hade agerat i vår relation och att detta inte alltid var det bästa. Men så var min reaktion och den är svår att ändra. Jag sa också att jag gärna ville fortsätta ses. Såvida F ville fortsätta ses. Jag sa också att jag ville att han skulle ha det vi pratat om i åtanke. Jag tillade att jag trots allt faktiskt älskar beröring (Vilket till stor del varit "boven" i dramat) men att jag, av vissa själ, inte alltid klarar av det.

Det hela slutade med att vi låg och mös/myste (vilket ska man använda?) i soffan. Måste faktiskt erkänna att han luktar gott. Så nu försöker vi igen. Små steg frammåt. Tydlighet. Det ska nog gå bra. Jag tror det kommer gå bra. Det känns i alla fall bra.

Kommentarer
Postat av: ღ Milly ღ

vilken fin blogg du har!
Är allt bra med dig?

Kram!

2009-06-21 @ 12:37:33
URL: http://designbymilly.blogg.se/
Postat av: Sara

Härligt!

2009-06-24 @ 08:20:17
URL: http://smuppra.blogg.se/

Dela med dig av dina tankar:
Lite tips:
fet - *din text*
understruken - _din text_


Ditt namn:
♥ Kom ihåg mig ♥

Din mail: (frivillig/publiceras ej)

Din blogg: (frivillig/publiceras)

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg: