Filmspecial - Midsommar

Att midsommar var lyckad har jag redan berättat. Vi hade en mobil midsommarstång som fick följa med. Det ni inte fick se på bilderna var dansen kring stången. För dansa ska man väl ändå göra på midsommar? Dansa, spela brännboll, grilla och umgås med vänner. Det är livet. Dagen blev lyckad.

Vad vill jag få fram med filmen? Jag vill att den ska beröra och belysa de saker som man vanligtvis inte tänker på. Glädjen över att få dansa eller spela brännboll. Men mest av allt vill jag få fram gemenskapen. På ett hörn vill jag få med hur betydelsefulla mina vänner är för mig och hur tom jag känner mig utan dem. Jag tycker att jag har lyckats. Vad tycker du?



Kommentarer
Postat av: ida

Härligt att ni hade en lyckad midsommar:) Vi hade vår danskadag på tordagen. Som blev rätt livad, och otroligt lyckad. Så på själva midsommar blev det liet lugnare. Men precis vad vi kände för. Smlades ett gäng å kollade på fotboll, grillade å åt sill. Ja precis som de ska va:P Sen blev det lekar i gräset och kubb. Håller verkligen med dig. vad vore livet utan vännerna. myser i tanken

2009-06-23 @ 10:09:50
URL: http://www.idapersson.se
Postat av: ida

Tack maddo. Är ju så skoj att pyssla ju. snart kommer ett nytt gäng pärlor i brevlådan oxå. me like:D

2009-06-23 @ 14:21:31
URL: http://www.idapersson.se
Postat av: Sara

Du lyckades!

2009-06-24 @ 11:38:33
URL: http://smuppra.blogg.se/

Dela med dig av dina tankar:
Lite tips:
fet - *din text*
understruken - _din text_


Ditt namn:
♥ Kom ihåg mig ♥

Din mail: (frivillig/publiceras ej)

Din blogg: (frivillig/publiceras)

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg: