Det som inte dödar det härdar...

Gammalt ordspråk. Nog är det sant, men ibland känns det omöjligt. Denna sommar känns exempelvis otroligt jobbig. Två månader utan någon inkomst. Känns lite tungt. Sparkontot är inte allt för stort heller. Jag vet att det kommer lösa sig. Det gör det alltid på ett eller annat sätt. Imorgon börjar min sommarkurs och idag har de betygskonferens om den förra kursen. Fick ett mail av min examinator när jag skickade in kompletteringen:

"Hej


Vi har betygskonferensen är på onsdag, då sätter vi lärare tillsammans slutbetyg. Men det finns ingen anledning till oro att ditt arbete inte skulle bli godkänt. Vi läser varandras arbeten men jag kommer att argumentera för att du "minst" får godkänt. Jag tycker att dina ändringar bidrar till att ge arbetet en bättre struktur och resultatet blir tydligare. Styrkan i arbetet var redan från början på det sättet du arbetar med dina exempel. Om det hade funnits mer tid att skriva hade jag bett dig arbeta ytterligare på relation med vad du säger att du skall undersöka, hur du har genomfört undersökningen och vad du presenterar som ditt resultat. Jag tänker speciellt på hur du formulerar dig kring syftet. Du skulle här kunna ha än ännu öppnare frågeställningen som: *exempel* och sedan jobba mer med frågeställningar för att precisera vad du avser och vilka situationer/kontext du studerat.


Mvh

*Examinatorn*"

Måste ju säga att det gick över förväntan men att jag bara vågar hoppas på godkänt. För fy vad besviken jag skulle bli annars! Nu är jag däremot sugen på te! Är det någon som har tips på vad man kan göra som är gratis under sommaren? Tips tas gärna emot och jag ska försöka skriva mer om detta under sommaren. Sola och bada vet jag, men vart? Nya ställen. Blir nog en ny kategori av detta!

Eftersom jag får minst godkänt på kursen så ska jag och Nina äta glass idag för det sa vi att vi skulle göra om jag klarade min kurs. Roligt som fan! Länge sen jag åt glass. Jag vill ha mjukglass med daim- och tutti-fruttiströssel!

Har sett en del Westlife-grejjer jag inte har på CDON.com, någon som vill ge mig deras DVD inspelad i Stockholm eller intervju-CDn?



På bilden:  Skiva 1) Westlife    Skiva 2) Westlife - World of our own    Skiva 4) Weslife - Coast to coast    Skiva 5) Westlife - Unbreakable (vol 1) The greatest hits    Skiva 6) Westlife - The love album    Skiva 7) Westlife - Back Home    Skiva 8) Westlife - Turnaround    Skiva 9) Westlife - Allow us to be Frank    Utöver detta har jag DVD: Westlife the complete story som innehåller fyra DVD-skivor (Westlife story, Coast to coast, where dreams come true och unbreakable - the greatest hits).

Kommentarer

Dela med dig av dina tankar:
Lite tips:
fet - *din text*
understruken - _din text_


Ditt namn:
♥ Kom ihåg mig ♥

Din mail: (frivillig/publiceras ej)

Din blogg: (frivillig/publiceras)

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg: