Mitt i natten

Jag tänkte att jag skulle hålla er uppdaterade på vad som händer i min vardag. Projekt "få Bög-Björn på fötter" är i full gång och jag kan nog verka som en mamma emellanåt om man får tolka en av mina vänner rätt! Bög-Björn verkar till synes finna detta såväl jobbigt som bra. Han ler under de stunder jag har vänner som våldgästar och jag trivs bra med folk omkring mig! Jag har faktiskt tid till studierna numera också vilket känns otroligt skönt! Något jag har mindre tid för är att skriva bloggar (varav tidpunkten) men jag är inne och läser era kommentarer och bloggar! Ni är inte bortglömda, jag har bara inte samma ork till datorn under mitt projekt!

Hur har projektet sett ut då? Jo, först och främst försöker jag få Bög-Björn att äta vilket är ett stort hinder vi tampats med sen han flyttade in. Sen försöker jag få hit folk dagligen och/eller få ut Bög-Björn så att han får såväl frisk luft som socialt umgänge (skratt). Självklart får han tid för sig själv ibland mindre än han kanske vill och ibland mer.

Idag har varit min projekt-fria kväll och jag har ägnat den på studentklubben där Nordman spelade live. Jag gick dit med min kära vän: Söt som har varit ett enormt stöd den sista tiden. Eftersom han är aningen mer Nordman-freak än jag så kändes det bra att just han var med, jag njöt av gott sällskap, "lugn" och god musik (och gratis buffé). På vägen hem slog det mig att jag faktiskt knappt frågade honom om hans vardag just nu - även om vi faktiskt pratade om den lite.. Jag skämms men samtidigt var det min kväll.

Nu ska jag ta mig till sängen och sova lite. Imorgon fortsätter mitt projekt, skola och skrattyoga-övningar!

Kommentarer
Postat av: TheDarkCrystal

Inte bara jag som är vaken... Haha...men ja jobbar ju jag... :p

Nordman är ju Skit bra han! Snygg är han åxå för sin ålder... Men ja tycker att många flintisar är snygga... :p inga alla det passar på dock... Tror iaf inte min gubbe skulle passa i det iaf...

Skulle nog åxå behöva gå på skrattyoga tror ja... Verkar va nyttigt... Men tror inte det finns i närheten... Först å främst borde ja väl ta mod till mej å uppsöka en psykolog eller liknande... Suck... Nej, nu känns det som att ja bara svamlar, men känns gött det med eftersom ja känner mej helt svimfärdig av trötthet! Hehe Ha dä gött!

KRAMAR

2009-02-06 @ 03:07:08
URL: http://thedarkcrystal.blogg.se/
Postat av: Fru Pusselbit

Det låter som om du har det rätt så bra nu... och jag önskar dig en underbart härlig helg! =) Kram

Ps. Lycka till med projektet! ;)

2009-02-06 @ 22:36:19
URL: http://pusselbitarna.blogspot.com
Postat av: Rulle

Skrattjoga låter ju hur kul som helst ^^ mer sånt som smittar :)

2009-02-07 @ 05:29:30
URL: http://www.rulle.nu
Postat av: Sara

Heja ditt projekt!

Ja, lite läskigt. Föreläsaren började med "Hello everybody, don't get scared.." haha :-)

2009-02-07 @ 11:14:08
URL: http://smuppra.blogg.se/

Dela med dig av dina tankar:
Lite tips:
fet - *din text*
understruken - _din text_


Ditt namn:
♥ Kom ihåg mig ♥

Din mail: (frivillig/publiceras ej)

Din blogg: (frivillig/publiceras)

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg: