Lätt att fastna i en ond cirkel?

Idag är det tufft att skriva blogg men jag känner ändå att jag behöver skriva. Jag och Nathalie pratade om att det är så mycket lättare att skriva om det negativa i livet och min dag har inte alls varit negativ - tvärtom! Det är vad som gör det så svårt att skriva om. Igår flyttade Bög-Björn ut med kort varsel och snabb vändning. Han mår inte bra och jag är inget bra stöd just nu. Jag hade preliminärbokat med Nathalie att ses vilket också blev av så dagen blev ändå fullspäckad.

Efter en eftermiddag på stan då vi shoppat lite barnkläder på Kappahl och ätit på Jensens för de pengar jag fick av mamma (jag tyckte mig vara värd att unna mig det!) slog det mig plötsligt att jag skulle sova själv! Det gjorde rejält ont i magen att inse detta och Nathalie var snabb med att bjuda in mig. Jag tvekade och bollade fram och tillbaka innan jag bestämde mig för att sova där. Jag tänkte att det ändå är bra om jag åker hem och ser tomheten - hur tomt det än kommer kännas. Vi åkte hem till mig, packade lite kläder och tandborste för att sedan bege oss till andra sidan stan där hon bor! Hos Nathalie spenderade vi kvällen med att prata, datanörda oss och prata mer!

När vi vaknade åt vi frukost och drog oss ut på en promenad i hennes område och jag har numera varit vid röda sten för första gången i mitt liv! Jag är väl ett steg närmare att bli göteborgare nu! Vi promenerade i 1½-2 timmar innan vi begav oss hem till henne igen och drack varm choklad och åt smörgåsar samt en bulle och mjölk. Vi strechade lite och jag inser nu att min kropp behöver mer av den varan! Vi fixade våra naglar genom att fila och måla dem, tycker själv det blev riktigt snyggt! Vi använde champange frost som underlack och sedan har jag röda hjärtan på mina naglar samt en lila topp på nageln. Nathalies nagel är ett fint mönster i lila, rött och blått som jag är riktigt nöjd med! Tyvärr är mobilbilderna inte allt för bra men hoppas hinna ladda batteriet på min mobil så jag kan visa mina naglar åtminstonde.

På det hela har jag haft det bra.


Röda Sten - Göteborg

Kommentarer
Postat av: Sara

Tvära kast men låter som en bra dag iaf! En sådan långpromenad skulle jag gärna hänga med på, synd att vi bor i olika städer.
Jasså, röd sten.. Den är känd, eller så?! :-S

Men vad snygga era naglar låter! Så vill jag också ha mina!

2009-02-10 @ 22:53:58
URL: http://smuppra.blogg.se/
Postat av: Rulle

Wohoo!!
Återigen på rätt väg :) härligt med nagelmåleri.. själv har jag aldrig testat och så kommer det nog att förbli.. men man vet aldrig, har roliga kamrater som lätt kan få saker för sig ^^.. härligt det där med soppa och bröd.. du får gärna skicka ett till mig med UPS dom brukar vara snabba :) Kram på dig och fortsätt uppåt :)

2009-02-11 @ 07:12:57
URL: http://www.rulle.nu
Postat av: TheDarkCrystal

Ja visst är det mycke lättare att skriva om det negativa än positiva... Hur konstigt det än låter... :p

Va roligt ni har haft det! Verkar det som iaf... Är ju gött att det inte bara är negativitet i livet! Man måste ju få ha bra dagar åxå!

KRAM

2009-02-11 @ 07:45:00
URL: http://thedarkcrystal.blogg.se/
Postat av: ida

Låter som ni haft det riktigt myspys, härligt:)Varför barnkläder? är de till dig själv nu igen;P eller e de nån liten unge som ska få ny kläder. gissar på de första:) kram

2009-02-11 @ 09:34:00
URL: http://www.idapersson.se
Postat av: Sofie M

Hej Maddo gumman ! =)
Om du inte vill sova ensam eller något så kan jag komma och vara med dig =) tveka inte ring om det är något! kram

2009-02-11 @ 11:02:37
Postat av: kickan

ja kaniner e himla mysiga .. åhh jag älskar dom..
ja men det e bra bara positivt nu. nej att bara tänka positivt tar nog knäcken på en det oxå..
imorgon är det torsdag :)
kramar

2009-02-11 @ 11:11:17
URL: http://juliusson.bloggagratis.se
Postat av: Maddo

Sofie M: Tack gumman! Du är välkommen! =)

2009-02-11 @ 12:28:36
URL: http://dreammaddo.blogg.se/
Postat av: Fru Pusselbit

Du ser ut att ha det bra på den där stenen! =) kram

2009-02-13 @ 18:49:27
URL: http://pusselbitarna.blogspot.com

Dela med dig av dina tankar:
Lite tips:
fet - *din text*
understruken - _din text_


Ditt namn:
♥ Kom ihåg mig ♥

Din mail: (frivillig/publiceras ej)

Din blogg: (frivillig/publiceras)

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg: