Detox - Tillsammans är vi starka!

Många blev inspirerade av  min detox-kur i våras och nu är datum satt för Detox HT2009. Vi kör igång den 13 september och för dig som vill vara med och detoxa rekomenderar jag att:

 • Läs på!
  Det finns olika varianter av detox vilken som passar dig bäst vet du själv och därför är det viktigt att läsa på innan. Det är viktigt att du vet vad du ger dig in på! 
 • Rensa
  Det är mycket som lockar där hemma som man inte tänker på. En smörgås på morgonen eller en godis på fredag kväll har aldrig varit så lockande som under en detox. Frestelser är jobbiga men viktiga att klara av att motstå (i lagom mängd!).
 • Förbered dina vänner
  Dina vänner och kollegor kommer troligtvis möta på en lite otrevligare och tröttare version av dig de första dagarna. Säg till i förväg att du ska göra en detox och berätta att du lätt kan bli trött och irriterad första dagarna men att du behöver deras stöd.
 • Förbered dig själv
  Det är lätt att säga att man ska detoxa men det är en rätt stor omställning. Du får inte ta någon medicin. Går du på regelbunden medicin måste du rådfråga med läkare!! Du kan självklart göra en mindre variant av detox där du går på medicin samtidigt om detta inte passar sig, så gjorde jag under första detoxen. Planera heller inte in allt för mycket aktivitet under veckan. Det orkar du inte.
 • Köp hem
  Allt du kan tänkas behöva under detoxen är bra att ha hemma. Att gå i affärer när man är hungrig och sugen är påfrestande. För att du ska veta vad du behöver rekomenderas ännu en gång: Läs på!

Att tänka på:
Det kanske är mycket att tänka på och första detoxen är svår. Det är tufft att motstå frestelser och då särskilt om du bor tillsammans med någon som inte gör detox. De första dagarna kan du få huvudvärk och vara trött men det vänder! Efter detoxen är det lätt att känna att man vill lyxa till det men var försiktig, din mage är inte van vid vanlig föda och du får lätt ont i magen särskilt om du äter stora mängder eller fet mat.

Har du blogg och vill vara med på detoxen? Skriv och berätta hur det går! Jag ska ordna en detox-blogg-lista där vi kan peppa varandra och kanske hittar vi olika sidor med detox-tips? Än så länge är följande bloggare med på detox HT2009

Kickan ♥
Pernilla ♥

Sidor jag rekomenderar att läsa på i förväg:

Hemmets journal - Recept och tänkvärdheter kring uppstart av detox.
Nyfiken Vital - Vilken juicepress?
Nyfiken Vital - Recept på juicer
Sund.nu - Recept på juicer


Kommentarer
Postat av: lollo

DETOX gör underverk.
Jag ska ta en till kur lite senare.Lycka till med din kur.
Må så gott!lollo

2009-08-25 @ 17:03:17
URL: http://lollopettersson.bloggagratis.se
Postat av: Sara

Oj dags igen... hm. funderar på det men tror inte jag klarar det för jag känner mig inte 100% redo än. Får vänta. En dag kommer det kännas helt rätt (typ som med mig och cyklingen. Tog 7 år men nu är jag tillbaka på cykelbanan igen :-P)

2009-08-25 @ 19:15:41
URL: http://smuppra.blogg.se/
Postat av: Sara

Ja, vadå redan? haha. Tycker alla började förra veckan, igår, imorgon och några få på måndag... :-P
När börjar du?

2009-08-25 @ 20:16:51
URL: http://smuppra.blogg.se/
Postat av: Sara

Hm verkligen? Ingen jag känner som går på sthlms universitetet börjar efter 31 augusti (kan ju iofs vara så att andra program/kurser gör det där jag inte känner folk). Visserligen börjar kth och något univ i norrland också nästa vecka nu när du säger det.
Hm, buhu varför ska vi börja en vecka före resten? :-p Har föreläsningar varje dag denna vecka...

2009-08-25 @ 20:28:14
URL: http://smuppra.blogg.se/

Dela med dig av dina tankar:
Lite tips:
fet - *din text*
understruken - _din text_


Ditt namn:
♥ Kom ihåg mig ♥

Din mail: (frivillig/publiceras ej)

Din blogg: (frivillig/publiceras)

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg: