Dagens i-landsproblem

Jag och naglarna

Malin
påminde mig om vad jag skulle blogga om igår! Minnet mitt är bra men kort så det behövs fler som Malin! När vi satt i skolan igår pratade vi om det mesta och det var allmännt härligt att prata och träffa alla igen. Jag och Malin kom då in på viktiga saker som naglar! Naglar är, som ni vet, viktigt för mig! Man får inte ha för långa naglar (då kan man inte skriva på tangenterna) men de får inte vara korta (då kan man ju bland annat inte klia sig!) utan precis lagom! Både jag och Malin konstaterade att våra pekfingernaglar växen annorlunda än de andra naglarna vilket är lite frustrerande! Pekfingernaglarna blir mer av den ovala modellen i förhållande till ringfingrets nagel som blir rätt rak (att föredra för min del!) och det kan se konstigt ut när man målar naglarna med vissa färger. Dagens i-landsproblem?

Stickad av Nina


Om jag inte minns helt fel pratade vi om kläder som är felsydda, ja de är inte gjorda för vanliga människor... eller, inte för mig! Nina stickade som ni vet en tröja till mig. Den satt rätt bra men den töjer sig ju i början så tillslut såg jag ut som en säck. Nu är min tröja på "verkstán" som Nina uttrycker sig. Där får tröjan ett lyft. Problemet? Mina bröst är för låga och jag är "för smal" ovanför brösten så det blir säckar under armarna,och vi får ta bort en hel del på varje sida. Jag är chockad över hur mycket man kan ta bort! Den sitter bra vid brösten och höften men i midjan får vi ta bort en hel del eftersom jag är sjukt smal i förhållande till resten av kroppen. Detta problem finns ofta, även ute i affärerna. När jag ska handla kläder kan jag ibland fråga personalen om klädesplagg och flera butiksbiträden har konstaterat att jag har timglasform och att det är fantastiskt fint! Synd bara att kläderna inte är sydda för oss med smal midja och stora byst! Ännu ett av dagens i-landsproblem!



För att inte tala om hur frustrerande det är att inte kunna ha glasögon, lugg och en mössa med "öron", för då sticker luggen ut som en sticka! Vilket är svårt att få till bara med en vanlig mössa! Dagens i-landsproblem No. 3.


På väg hem från Liseberg!

Dina i-landsproblem?
Har du problem som folk tycker är löjliga? Kanske får du ofta höra "tänk på barnen i afrika!" eller något i den stilen? Dela med dig! Det är problem, även om de inte är stora! Men vi kan väl få skratta lite åt dem? *ler* Vad sägs om att din partner borstar tänderna i soffan eller att din inneboende inte lägger ner toalettlocket, kanske spelar grannen elgitarr på kvällen eller meddelar inte om han/hon ska ha fest? Jobbigt för stunden, men ack vad man kan skratta åt det i efterhand!


Kommentarer
Postat av: Fru Pusselbit

Dagens i-landsproblem:
Man skär sig så lätt vid rakning av benen
Vädret i höst och vinter har varit mulet och regnigt och utan sol blir man inte på lika bra humör!
* Jag har inte hunnit läsa så många böcker de senaste månaderna som jag velat... ;)

Ha det så gott idag! =) Kram

2008-12-19 @ 13:31:34
URL: http://pusselbitarna.blogspot.com
Postat av: ida

hahah. respekt!
Eller öhh... men min lilla problem va ju med;P

2008-12-19 @ 14:13:37
URL: http://www.idapersson.se
Postat av: Teija

Nog är väl mitt strumpelände ett ilandsproblem;) Tack för tipset, måste nog investera i en sådan... Borde få testa i-landsproblemet med mössa plus glasögon. Hihi, det vore något men har ju inga brillor än i alla fall.
Hm, det är ju det jag säger, att längdkalkylen håller liksom inte! Vad fint du har det här på nya bloggen!Trevlig helg och kramisar till dig

2008-12-19 @ 14:58:37
URL: http://varannandag.bloggagratis.se
Postat av: kickan

jo jag får nog kanske byta men inte ännu efetrsom jag inte kommer vara aktiv på bloggen i januari så känns det inte som en större ide..

ja det var så lite så jag menade varje ord :)

ja mitt problem är att inte sambon alltid sätter nova först.

2008-12-19 @ 18:13:17
URL: http://juliusson.bloggagratis.se
Postat av: Veiken

Naglar är så viktiga så dom måste man bara kolla!;)) Men har man en lång diskussion om håret ska ligga platt eller inte då är det ett problem - ett I-lands problem! Kram

Postat av: Rulle

Hehe... goes without saying :) vad sägs om parkeringsfirmorna som vill ta dubbelbetalt ^^ ganska I-land tycker jag :).. skäms Protectus i uppsala!

2008-12-19 @ 19:33:58
URL: http://www.rulle.nu
Postat av: kickan

när du får tid kolla min bdb jag har lagt upp en bild som slängde en tanke åt dej

2008-12-19 @ 23:47:45
URL: http://juliusson.bloggagratis.se
Postat av: ♥Blondiie♥

att chipssmulorna alltid är så små i sputet av påsen... så man måste peta ut dom med pekfingret....

http://blondiies.blogg.se/category/dagens-i-landsproblem.html där har du några mer...

2008-12-20 @ 10:33:36
URL: http://blondiies.blogg.se/

Dela med dig av dina tankar:
Lite tips:
fet - *din text*
understruken - _din text_


Ditt namn:
♥ Kom ihåg mig ♥

Din mail: (frivillig/publiceras ej)

Din blogg: (frivillig/publiceras)

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg: